Osteoporoza


OSTEOPOROZA

Poznato je da je mišićna aktivnost jedan od najbitnijih faktora održavanje zdravlja i čvrstoće kostiju i u tom smislu liječnici preporučuju tjelesnu aktivnost kao učinkovitu prevenciju osteoporoze. Jasno je, međutim, da se sve kategorije ljudi ne mogu baviti sportom i rekreacijom obzirom na mnoge ograničavajuće faktore (dob, tjelesna pripremljenost, zdravstveno stanje itd).

Joga se u tome pokazuje vrlo prilagodljiva, jer se raspon njezinih vježbi kreće od najsloženijih (isključivo za napredne polaznike), pa do najjednostavnijih, prilagođenih umirovljenicima, trećoj dobi, rekonvalescentima itd.

Naši su programi koncipirani za ljude srednje dobi i starije i u tom smislu u velikoj mjeri prilagođeni mogućnostima onih koji nisu sposobni za zahtjevne jogijske tehnike. Osim toga, među našim ciljanim setovima na audio CD-ima su i SETOVI ZA TREĆU DOB. Izbor vježbi na ovom CD-u je prilagođen upravo kategoriji osoba koje imaju problema s osteoporozom.


 

Pogledajte SET ZA TREĆU DOB a i ostale naše CD-e sa ciljanim djelovanjima koje možete naručiti kod nas i samostalno vježbati kod kuće:
Shop

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete

NAJČEŠĆA PITANJA