Disanje


Disanje je preduvjet zdravlja i dugovječnosti. To su dobro znali i drevni jogiji još prije nekoliko milenija, te su s vremenom razvili savršen sustav vježbi disanja kojima se respiratorna funkcija dovodi do savršenstva. Stoga je u novije vrijeme joga sve prisutnija u različitim medicinskim programima u kojima je disanje bitan dio terapije. Razlog tome je učinkovitost i do savršenstva razrađena tehnika jogijskog disanja.

Medical Yoga Centar pozvan je prošle godine na suradnju s Fonijatrijskim centrom Klinike Šalata na specijalnom konceptu programa poboljšanja funkcije disanja kod pacijenata s problemima govora, pjevanja itd, obzirom da je disanje bitan preduvjet dobrog funkcioniranja glasnica.
Zabrinjavajuća je, nažalost, činjenica da većina ljudi danas ne zna pravilno disati i da koristi tek mali dio svoga vitalnog kapaciteta. Rezultat je često oslabljen imunitet i slabljene niza tjelesnih funkcija.

Medical Yoga Centar stoga upravo problemu disanja posvećuje posebnu pozornost tijrkom grupnog vježbanja, ali disanje možete naučiti i SAMOSTALNO, vježbajući individualno kod kuće uz pomoć naših specijaliziranih CD-a sa posebno koncipiranim vježbama disanja za početnike i napredne.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete

NAJČEŠĆA PITANJA