Naslovna / Kako početi s jogom?

Kako početi s jogom?

 Dobrodošli i drago nam je što razmišljate o vježbanju joge!

Našom jogom možete se početi baviti ako ste potpuni početnik i nikada se niste susreli sa jogom ili ako ste već nekada vježbali jogu.

Satovi su formirani tako da voditelj/ica na svakom satu pokaže svaku vježbu kao da ste svi prvi puta na satu, kaže napomene koje su potrebne kako vježbi izveli na pravilan način te daje zamjenske položaje ukoliko ne možete izvesti osnovnu varijantu ili napredne položaje ukoliko možete kako bi svi jednako napredovali te vas korigira ukoliko je potrebno.

Individualizacija grupnog sata najvažniji je segment naših satova!

 

Ovo mi je sasvim dovoljno da se upišem na prvi probni sat - klik "OVDJE" za upis


KAKO IZGLEDA JEDAN NAŠ SAT?

Pogledajte OVDJE

Na svakom našem satu radite onoliko koliko Vam je ugodno. Voditelj asistira laganim dodirom ili verbalno samo kako bi vas doveo do ispravnog položaja ili pokreta. Vi sami ćete ulaziti duboko u položaje onoliko koliko možete i sami ćete napredovati. Kod nas nema asistencija potiskivanjem u položaj ili guranjem do dubljeg položaja.

I to je najsigurniji način da neće doći do ozljede i da sve što napravite i koliko napredujete...zaslužni ste vi!

 

Sada stvarno želim probati jogu - klik "OVDJE" za upis


SVE NAŠE LOKACIJE, TERMINI

ZA VJEŽBANJE I CIJENE 

Pogledajte OVDJE

U svim našim centrima čekat će Vas profesionalne joga prostirke birane isključivo za našu vrstu joge, no ponesite ručnik veliki kao za plažu, radi higijenskih uvjeta. U centrima Mesnička, Kvatrić, Dubrava i Špansko imamo besplatnu vodu i čajeve za prije ili poslije sata.

Također, glazba na našim satovima pomno je birana proučavanjima i istraživanjima stručnjaka kako bi što bolje bila implementirana u samu filozofiju naše joge pa tako imamo:
INSTRUMENTAL KLASIČNE GLAZBE – koji, znanstveno dokazano, djeluje istovremeno na opuštanje, smirenje i na poboljšavanje mnogo funkcija mozga (pamćenje, inteligencija, koncentracija…)
ZVUKOVI PRIRODE – blagi zvukovi potoka, ptičica, kiše, vjetra te ostali prirodnih bića i pojava u vidu maksimalnog opuštanja i umirenja čitavog organizma

 

Cijene za grupno vježbanje:

Prvi mjesec za sve centre ako nikada niste vježbali kod nas - 200 kuna

Redovna mjesečna cijena u centrima: Mesnička, Dubrava, Kvatrić i Špansko - 270 kuna

Redovna mjesečna cijena u centrima: Sopot, Srednjaci, Folnegovićevo, Prečko i Trešnjevka - 250 kuna

Cijena za članstvo "Lutajući jogi" - 200 kuna

 

Odlične cijene, puno lokacija...idem se upisati - klik "OVDJE" za upis


O NAŠIM VODITELJIMA I NAČINU EDUKACIJE

Pogledajte OVDJE

Medical Yoga Centar jedini u Hrvatskoj postavlja uvjet da voditelji joge mogu postati isključivo osobe s diplomom Kineziološkog fakulteta, apsolventi kineziologije, Višom trenerskom i Zdravstvenim veleučilištem.

Adekvatna stručna sprema i konstantna edukacija temeljne su odlike kvalitetnog voditelja. Kod nas na satu možete se osjećati potpuno sigurno jer vas vode profesionalni voditelji koji su u koraku sa najnovijim saznanjima iz srodnih područja (kineziologija, anatomija, fiziologija, sportska medicina, metodika rada...)

 

Genijalno! Ova stručnost mi je presudna! Idem se upisati - klik "OVDJE" za upis


Vjerujemo da ste dobili sve potrebne informacije o nama, tako da  je došlo vrijeme za:

UPIS ZA PRVI PROBNI SAT (KLIKNITE OVDJE)

 


Za one koji žele znati više o nama kliknite OVDJE