„Lutajući jogi“ posebna je kategorija članova koji imaju pravo na neograničeni broj termina mjesečno, ali nemaju stalnu grupu, nego se za svaki pojedini sat MORAJU upisati putem linka za dodatne satove.

Iznos članarine je 32 €, a vrijedi za mjesec dana vježbanja od dana prvog dolaska. Vježbati mogu u svim dvorana Medical Yoga Centra i svim terminima koji su ponuđeni.

U praksi, prijave i vježbanje za članove koji su se odlučili za opciju "LUTAJUĆI JOGI" odvija se u skladu s pravilima o upisu DODATNIH SATI.


OPŠIRNIJE O VRSTI ČLANSTVA: LUTAJUĆI JOGI

VJEŽBAJTE SVAKI DAN ZA 32 € MJESEČNO
Ovo je jedinstvena mogućnost koju Medical Yoga Centar puža svojim članovima koji se ne mogu obavezati na jedan, uvijek isti fiksni termin!
Uplatom mjesečne članarine od 32 € dobivate pravo vježbanja svakog dana u mjesecu za koji je plaćena članarina.
JEDINI UVJET:
Upis svakog dolaska posebno i to samo u grupe s više slobodnih mjesta.
Jasno je da bi nekontrolirano i slobodno dolaženje na vježbanje po sistemu: „Dođem kad hoću na grupu koju hoću“ moglo katkada rezultirati gužvom na grupama i u velikoj mjeri umanjiti kvalitetu vježbanja.

Kako se to ne bi dogodilo, u sustavu LUTAJUĆEG JOGIJA dolasci se mogu upisivati ISKLJUČIVO na grupama s većim brojem slobodnih mjesta tj. onim grupama koje će biti ponuđene kod odabira, čime se garantira ugodno vježbanje i potpun komoditet svim sudionicima vježbanja.

PRIJAVA ZA VJEŽBANJE
Upis dolaska na pojedini sat jednostavan je i brz postupak na posebnoj web stranici s potpunim pregledom svih grupa u kojima je u određenom trenutku moguće vježbanje.
Odmah po izvršenom upisu, program Vam automatski šalje e-mail s potvrdom upisa. Razumljivo, obzirom na veliki broj prijava, cijeli je sustav morao biti automatiziran i zbog toga, osim u rijetkim iznimkama, nije moguće prijavljivati dodatni sat e-mailom, niti ga realizirati telefonskim dogovorom.

Nije dozvoljen odlazak na dodatni sat bez prethodnog upisa i primljene potvrde prihvaćenih termina dodatnih satova.