Naslovna / 10 naših prednosti

10 naših prednosti

NAŠE PREDNOSTI PO OCJENI 7.000 POLAZNICA TIJEKOM MINULE 29 GODINE

1. VRAĆAMO NOVAC AKO NE NASTUPE ZDRAVSTVENA POBOLJŠANJA!
Medical Yoga Centar jedinstven je u svijetu po ovoj odredbi. No, kako smo pri koncipiranju našeg programa koristili iskustva najboljih svjetskih škola joge, ali i suvremena znanstvena istraživanja, sigurni smo da vježbanje po tako složenom programu MORA dati rezultate, tj. evidentne zdravstveno-terapijske učinke.
Spremni smo vratiti uplaćenu članarinu svakom polazniku koji smatra da u njegovom slučaju bitnih poboljšanja nije bilo niti nakon 3 mjeseca redovitog vježbanja.
Pri tome ne tražimo nikakve objektivne „dokaze“; dovoljna je izjava polaznika, a jedini uvjet je tromjesečno pohađanje programa bez izostanka.

2. VRAĆAMO NOVAC KOD PREKIDA ČLANSTVA
Čak i površan uvid u uvjete plaćanja većine rekreacijskih centara i joga škola pokazuje da praktički nigdje ne postoji gotovinski povrat uplate za slučaj da polaznik iz nekog razloga mora prekinuti s vježbanjem, a članarina za tekući mjesec je već uplaćena. Medical Yoga pruža tu opciju.

3. JEDNA PUNA MJESEČNA ČLANARINA OMOGUĆAVA VAM NEOGRANIČENI BROJ SATI VJEŽBANJA TIJEKOM MJESECA!
Uplatom jedne pune mjesečne članarine imate pravo na NEOGRANIČENI BROJ VJEŽBANJA u jednom mjesecu.
Detalji i pravila

4. STALNA AKCIJA: NOVOG ČLANA DOVEDITE - 100 kn UŠTEDITE!
Preporučite nas prijateljici, poslovnim partnerima ... dovedite još nekoga iz obitelji ... i ostvarite poseban bonus u iznosu od 100 kn. Onog trenutka kad osoba koju ste doveli u Medical Yogu uplati svoju prvu kompletnu mjesečnu članarinu, ostvarujete jednokratni bonus od 100 kn kojeg možete iskoristiti:
- za umanjenje cijene redovne članarine
- za kupnju nekog od artikala iz naše ponude
Opširnije

5. SUDJELUJTE U KREIRANJU PROGRAMA (DNEVNA ANKETA)
Svaki sat na kojem ste bili možete ocijeniti posredstvom stalne ankete i na taj način aktivno sudjelovati u kreiranju i poboljšavanju programa slijedom Vaših želja i afiniteta.
U anketi dnevno možete ocjenjivati sve, primjerice:
- zanimljivost i kvalitetu vježbi
- intenzitet vježbanja
- izbor i vrijednost seansi opuštanja, disanja i meditacije
- voditeljicu/voditelja programa
- kvalitetu prostora, grijanje, ventilaciju itd..

6. ZAPOŠLJAVAMO VRHUNSKI EDUCIRANE VODITELJE
Medical Yoga Centar jedini u Hrvatskoj postavlja uvjet da voditeljice joge mogu postati isključivo osobe s diplomom Kineziološkog fakulteta ili apsolventice kineziologije uz uvjet da im je prosjek ocjena vrlo dobar (4). Ovo pravilo garancija je da su tijekom studija položile ispite iz područja znanosti bitnih za jogu kao što su:
- fiziologija
- kineziterapija
- anatomija
- antropologija
- psihologija
- sportska medicina
- metodika treninga
Prije početka rada u Medical Yoga Centru potencijalne voditeljice pohađaju posebnu obuku s naglaskom na učenju o zdravstvenom i terapijskom djelovanju joge, te dodatni program od 4 seminara na kojima se prorađuju svi temeljni zdravstveni i metodski principi vođenja programa.
Osim toga, praksa je Medical Yoga Centra permanentno usavršavanje svojih voditelja kroz 8 radionica godišnje i u suradnji sa vanjskim suradnicima, stručnjacima u svojoj struci.

Sve o voditeljima Medical Yoga Centra

7. IZBACILI SMO ISTOČNJAČKU RELIGIJU I MISTIKU IZ PROGRAMA
Iako je religija bitan dio izvorne indijske joge i u tom smislu brojne svjetske i hrvatske škole joge njeguju ovu tradicionalnu orijentaciju, Medical Yoga koncept je potpuno izbacio sve istočnjačke religijske elemente iz svog programa, a također i učenja koja do danas nisu potvrđena znanstvenim istraživanjima (kundalini, transpersonalnost, čakre, nadsvijest, prosvjetljenje itd.)

8. IMAMO IZVRSNE REFERENCE ISTAKNUTIH POJEDINACA I INSTITUCIJA
Niti jedan centar joge u Hrvatskoj ne može se pohvaliti s tolikim brojem značajnih verifikacija i pozitivnih ocjena njegova programa od strane mjerodavnih institucija, a dug je i popis istaknutih osoba društvenog i javnog života Hrvatske, klijenata Medical Yoga Centra.
Pogledajte stranicu: REKLI SU O PROGRAMU
.
9. JEDINI PROGRAM JOGE 15 GODINA U NASTAVI KINEZIOLOŠKOG FAKULTETA
Medical Yoga koncept prvi je rekreacijski program joge koji je našao mjesto u službenom programu Kineziološkog fakulteta u sklopu programa usmjerenja za studente 4. godine na Katedri za Osnovne kineziološke transformacije i kao takav se u nastavnom programu zadržao punih 15 godina.

10. NUDIMO ŠIROK IZBOR PROGRAMSKIH SADRŽAJA, SEANSI, CD-a, DVD-a ...
Što je sve zastupljeno u Medical Yoga programu:
- Više od 140 jogijskih vježbi (detaljno prezentiranih u priručniku "Sve asane Medical Yoga programa)
- Pozdrav suncu
- Tibetanci
- Medical Flow
- 24 programirana ciljana seta za pojedine zdravstvene tegobe (kralješnicu, disanje, cirkulaciju itd)
- 30 vrsta opuštanja, disanja i meditacije za grupno vježbanje i individualne satove.
- Serija DVD-a (za kralješnicu, disanje, mršavljenje, opuštanje, cirkulaciju itd...)
- Posebne programe za individualnu poduku prilagođene svim kategorijama polaznika (početnici, napredni, sportaši,
rekonvalescenti itd)
- Posebni programi team-buildinga za firme