Aktivno upisani ili bivši polaznici Medical Yoga Centra za svakog novog člana koji se upiše po njihovoj preporuci ostvaruju bonus u iznosu od 13 €, kojeg mogu iskoristiti:
- za umanjenje svoje mjesečne članarine
- kod kupnje bilo kojeg artikla iz ponude Medical Yoga Centra

DETALJI I POJAŠNJENJA

  • Možete dovesti neograničeni broj novih i svaki puta dobivate 13 €.
  • Uvjet je da ste novog člana NAJAVILI UNAPRIJED mailom (NE TELEFONSKI) u ured ili se novi član prilikom upisa pozvao na Vas.
  • Vaših 13 € umanjenja članarine aktivira se onog trenutka kad nova/i uplati svoju prvu punu članarinu (32 ili 38 €, ovisno o centru). Bonus se ne može aktivirati ako je novi član uplatio tek dio članarine ili članarinu uz poseban popust za nove članove (32 €).

Popust se NE može ostvariti ako se osoba upisala preko stranice sa popustom (Ponuda dana i slično). Popust vrijedi ako se polaznik upisao redovno i svoju prvu članarinu platio 32 €.


GDPR - Privola

Ovime izjavljujem da slobodno i izričito dajem privolu da Medical Yoga Centar d.o.o. kao voditelj obrade koristi moje osobne podatke (ime i prezime) dostavljene od strane novih članova u svrhu ostvarenja pogodnosti iz akcije „Novog člana dovedite – 32 € uštedite“. Prikupljeni osobni podaci biti će pohranjeni do opoziva privole, najkasnije do ostvarenja pogodnosti.