Naslovna / "NOVOG ČLANA DOVEDITE, 100 KUNA UŠTEDITE"

"NOVOG ČLANA DOVEDITE, 100 KUNA UŠTEDITE"

Aktivno upisani ili bivši polaznici Medical Yoga Centra za svakog novog člana koji se upiše po njihovoj preporuci ostvaruju bonus u iznosu od 100 kn, kojeg mogu iskoristiti:
– za umanjenje svoje mjesečne članarine
– kod kupnje bilo kojeg artikla iz ponude Medical Yoga Centra

DETALJI I POJAŠNJENJA

  • Možete dovesti neograničeni broj novih i svaki puta dobivate 100 kn.
  • Uvjet je da ste novog člana NAJAVILI UNAPRIJED mailom (NE TELEFONSKI) u ured ili se novi član prilikom upisa pozvao na Vas.
  • Vaših 100 kn umanjenja članarine aktivira se onog trenutka kad nova/i uplati svoju prvu punu članarinu (200, 250 ili 270 kn, ovisno o centru). Bonus se ne može aktivirati ako je novi član uplatio tek dio članarine ili članarinu uz poseban popust za nove članove (200 kn).
  • Bonus se može iskoristiti isključivo za umanjenje svoje članarine ili za neke od CD-a, opuštanja, DVD-a itd

Popust se NE može ostvariti ako se osoba upisala preko stranice sa popustom (Ponuda dana i slično). Popust vrijedi ako se polaznik upisao redovno i svoju prvu članarinu platio 200 kuna.


GDPR – Privola

Ovime izjavljujem da slobodno i izričito dajem privolu da Medical Yoga Centar d.o.o. kao voditelj obrade koristi moje osobne podatke (ime i prezime) dostavljene od strane novih članova u svrhu ostvarenja pogodnosti iz akcije „Novog člana dovedite – 100 kn uštedite“. Prikupljeni osobni podaci biti će pohranjeni do opoziva privole, najkasnije do ostvarenja pogodnosti.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete