OSNOVNI PRINCIPI DODATNIH SATI
Obveza Medical Yoga Centra je provesti vježbanje svake grupe u terminima tijekom cijelog mjeseca, tj. održati svaki sat prema redovnom rasporedu. Dodatni satovi nisu obveza Medical Yoga Centra, nego posebna pogodnost koja se ostvaruje ovisno o slobodnim mjestima u grupama. Nisu mogući dodatni satovi u grupama koje su pune.

OBAVEZNE WEB PRIJAVE
Obzirom na veliki broj prijava dodatnih satova, cijeli je sustav upisa automatiziran preko posebnog softwarea i posebne web stranice za upis. Dodatne satove nije moguće dogovarati e-mailom, niti telefonski.
Nije dozvoljen odlazak na dodatni sat bez prethodnog dogovora (upisa) i primljene potvrde prihvaćenih termina dopunskih satova.

TKO MOŽE KORISTITI POGODNOST DODATNIH SATI
Dodatne satove mogu koristiti SAMO AKTIVNO UPISANI članovi s uplaćenom PUNOM članarinom (42 €) i to isključivo tijekom razdoblja za koje vrijedi uplaćena redovna članarina. Članovi s plaćenom redovnom članarinom 2x tjedno vježbanje (38 €) i tzv. „parcijalnom članarinom“ (za samo nekoliko termina u mjesecu) nemaju pravo na korištenje pogodnosti dodatnih satova.

Zbog tehničkih (softverskih) ograničenja, mogućnost upisa dodatnih satova u novom mjesecu ne aktivira se trenutkom uplate, nego na dan kada nam Zagrebačka banka pošalje izvod uplate. Trenutkom prestanka članstva ili početkom novog mjeseca za koji nije uplaćena članarina kao i danom zatraženog povrata članarine, gubi se pravo na dodatne satove.

 

GRUPE ZA DODATNE SATOVE
Dodatni satovi se odrađuju ISKLJUČIVO na grupama s većim brojem slobodnih mjesta, jer bi u protivnom moglo doći do prebukiranja grupa.

Dodatni satovi za grupe petkom:
Grupe intenzivne joge petkom u centrima Mesnička, Kvatrić, Srednjaci, Špansko i Dubrava nisu predviđene za redovni upis na mjesečnoj razini kao sve ostale grupe Medical Yoga programa, ali je u te grupe MOGUĆ UPIS DODATNOG SATA (za svaki dolazak posebno!).
Članovi koji žele vježbati samo petkom, mogu to riješiti na dva načina:
- Upisati se u neku od redovnih grupa 2 puta tjedno, a dodatno vježbati petkom uz upis za svaki sat posebno
- Upisati se kao "Lutajući jogi" i prijavljivati se za dolaske kroz upis dodatnih sati za svaki sat posebno

VREMENSKI RASPON ZA UPIS DODATNIH SATI
Dodatni sat može se upisati samo za DANAS ILI SUTRA, ne za više dana unaprijed. Upis dodatnih satova za DANAS moguć je do 16.00 sati kako bi Medical Yoga Centar mogao na vrijeme definirati sastav grupa i podatke o dolascima na dodatne satove proslijediti voditeljima grupa..