Naslovna / Voditelji / Vlatko Mišković

Vlatko Mišković

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vlatko Mišković

Osnivač, savjetnik

dipl.iur., prof
Pravni fakultet, Kineziološki fakultet, Medical Yoga Centar
godina
sati joge
sati edukacije

"izjava"

05 Probava

Nakon što je magistrirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu, upisao je Kineziološki fakultet i diplomirao VI stupanj temom “Primjena joge u sportu i rekreaciji”. Potom je položio sve ispite posebnog dodatnog programa i ispite poslijediplomskoga studija, te je trenutno pred magisterijem na temu “Zdravstveno-terapijsko djelovanje rekreacijske joge na psihosomatski status i fiziološke procese u organizmu”.

Dugogodišnji novinar, te aktivan sportaš i trener, nekada višestruki državni prvak u judu i nosilac crnog majstorskog pojasa (4. Dan), dvije je godine boravio u Japanu gdje je, uz specijalizaciju juda, izučavao istočnjačke discipline meditacije, opuštanja i autogenog treninga.

15 godina bio je redoviti vanjski suradnik Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, predavač joge studentima usmjerenja na Katedri za osnovne kineziološke transformacije.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete