Naslovna / Voditelji / Mirna Bračić

Mirna Bračić

Mirna

Mirna Bračić

Voditelj joge

Kineziološki fakultet, Magistra, Medical Yoga Centar
godina
sati joge
sati edukacije

"U današnje vrijeme kada stres, pretilost i nedovoljno kretanje postaju glavni faktori rizika prerane smrti, svakom je čovjeku potrebno zdravo i redovito vježbanje. Ne samo kao prevencija bolesti, nego i kao put do dubokog mira i sreće. Već pri svojim prvim susretima s jogom osjetila sam koliko njezine vježbe i tehnike opuštanja mogu biti korisne i željela bih da to osjete i polaznice mojih grupa."

05 Probava

Još od malih nogu bila je zainteresirana za sport (gimnastika, klizanje, rukomet). Aktivno se 10 godina bavila košarkom te je bila članica kadetske reprezentacije Hrvatske, a s ekipom Kineziološkog fakulteta nekoliko je puta osvajala prvo mjesto na državnom prvenstvu.

Tijekom studiranja sve je više zanima sportska rekreacija kao i primjena znanstvenih spoznaja antropologije i fiziologije u tjelesnom vježbanju, ali i važnost zdravog života, pravilne prehrane, nepušenja itd.
Uz sve to, veliku važnost vidi u postizanju duševnoga mira i prihvaća upravo jogu kao dragocjenu pomoć u tome.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete