Naslovna / Voditelji / Mirjana Ivanović

Mirjana Ivanović

Zagreb, 150914.
Prof. kineziologije Mirjana Sostaric iz Medical Yoga Centra prikazala je 10 vjezbi za pravilno disanje, istezanje i opustanje.
Na fotografiji: Uvodna fotografija yoga disanje.
Foto: Berislava Picek / CROPIX

Mirjana Ivanović

zamjenica direktora, voditelj joge

prof
Kineziološki fakultet, Medical Yoga Centar Yoga alliance - RYT 200, RPYT
godina
sati joge
sati edukacije

"Jogu zaista mogu vježbati svi i sat joge može se prilagoditi svakome. Sportaš, rekreativac, bolestan, zdrav, lijen, prezaposlen, osoba koja se nikad nije bavila sportom...za svakoga ima rješenja i asana (vježbi) koje će ih osvojiti i u kojima će uživati. Važno je samo prepoznati što osobi koja je ispred vas treba. Posebno me raduje kad uspijem nekog novog zainteresirati za yogu, odagnati neke predrasude i nakon sata vježbanja vidjeti osmijeh na licu."

05 Probava

Još od rođenja, dalo se naslutiti da će tjelovježba, pokret i sve povezano sa tijelom u pokretu dominirati njenim životom.
Kineziološki fakultet upisala je iz čiste ljubavi prema sportu, a tijekom studiranja, slušajući razne kolegije otkrila je da želi potpunije upoznati funkcioniranje čovjekova organizma, njegovog tijela i psihe tijekom sportskih i ne sportskih aktivnosti. Dugogodišnja aktivna sutkinja u atletici, nekoliko godina uspješno je vodila i školu atletike, a koautor je i knjige o izboru pripremnih vježbi za gimnastičarke.
Usmjerila je OKT fitness i aerobik, a s jednakim zanimanjem izučavala je nekada vježbanje u dvorani ili teretani kao što danas izučava mirne jogijske tehnike opuštanja.
Sa jogom se prvi puta susrela na fakultetu u sklopu usmjerenja, ali ozbiljnije je počela sa vježbanjem i tečajem tek kao apsolventica 2005. godine. Iste godine završava tečaj za voditelja u Medical Yoga Centru te započinje sa vođenjem satova.

U Medical Yoga Centru ističe se vođenjem individualnih programa, posebno za poslovne ljude, te je od 2009. do 2012. bila je redoviti osobni trener joge bivše potpredsjednice Vlade Republike Hrvatske, Đurđe Adlešić, ali i mnogih drugih imena iz svijeta businessa.
Već nekoliko godina vodi i tečaj za učitelje yoge i sudjeluje u vođenju Medical Yoga Centra zajedno sa direktorom.

Želja za znanjem i napredovanjem vodi ju na razne joge radionice, a 2014. godine upisuje i tečaj za međunarodnog učitelja yoge. 18.10.2015. postaje međunarodni učitelj yoge RYT 200 pod krovnom organizacijom “Yoga Alliance”, a dvije godine kasnije upisuje i Prenatal yoga obuku te 25.09.2016 postaje međunarodni učitelj Prenatal yoge RPYT


download

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete