Naslovna / Voditelji / JANKOVIĆ MACH MARTA

JANKOVIĆ MACH MARTA

Marta, slika

JANKOVIĆ MACH MARTA

Voditelj joge

mag.cin
Kineziološki fakultet, Fizioterapeutski tehničar, Medical Yoga Centar
godina
sati joge
sati edukacije

"Od raznih treninga koje sam vodila, najviše sam se zadržala u jogi jer jedino onda obuhvaća rad na svim razinama, fizičkoj, psihičkoj, emocionalnoj. Obožavam njezin nježan individualni pristup prema svakome i u svojim grupnim i individualnim treninzima se veselim svakom napretku kojeg postižemo s jogom!"

05 Probava

Fizioterapeutska tehničarka i magistra kineziologije. 21.07.2018. postaje međunarodna učiteljica yoge RYT 200 pod krovnom organizacijom “Yoga Alliance”. Također je završila edukaciju za THAI YOGA MASERKU te je sudjelovala na radionicama preventivne i rehabilitacijske tehnike mTP (myofascial trigger point), akupresura, Emmett tehnika stupanj 1 i 2.

Tijekom 5 godina studija volontirala je s djecom i odraslima s posebnim potrebama.

Puno iskustva ima radeći kao maserka s masažnim tehnikama koje djeluju kao prevencija i rehabillitacija raznih lokomotornih tegoba današnjice. Iskusila se i u radu kao trenerica pilatesa grupnih i individualnih programa, voditeljica korektivne gimnastike i aerobika. Od 2015. godine radi u Medical Yoga Centru kao voditeljica grupnih i individualnih treninga.

 

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete