Naslovna / Voditelji / DORA MAJDAK

DORA MAJDAK

20190408_200140

DORA MAJDAK

Voditelj joge

Prvostupnik Zdravstvenog veleučiništa - fizioterapija
Fizioterapija, Medical Yoga Centar, TT 200
godina
sati joge
sati edukacije

"Prakticiranje Dharma joge i intenzivnih zaklona koje sam izvodila neispravno me dovelo do ozljede, te sam se više posvetila sigurnijem i pažljivijem vježbanju. Kroz studij fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu dobila sam bolji uvid u ljudsko tijelo, njegove granice i poteškoće, probleme i promjene kroz koje ljudi u životu prolaze. Htjela sam voditi jogu na siguran način i da ju mogu svi vježbati, uzevši u obzir koliko su nam tijela i načini razmišljanja različiti. Obuka u Medical Yogi mi je omogućila da se na takav način posvetim vježbačima. Ali zapravo, osjećam se da sam tek počela. Ima još mnogo toga što želim naučiti i što se više bavim jogom, svjesnija sam da moje usavršavanje kao joga voditeljice može biti cijeloživotno učenje."

05 Probava

Moj put nije krenuo klasično, od prvog vježbanja asana, nego sa prvom meditacijom. Dok sam bila u srednjoj školi, htjela sam raditi na sebi i ono što mi se tada nudilo bila je transcendentalna meditacija u TM savezu. Ovakav početak me zainteresirao za utjecaj mog uma na svakodnevnicu i stres, te potaknuo da se bavim jogom. Kroz udrugu Umijeće življenja došla sam i do prvih Ashtanga joga satova kod Petre Friganović. Zaljubila sam se u svijet asana koje su mi, kao bivšoj gimnastičarki, išle s lakoćom. 2012. godine počela sam samostalno voditi satove joge u Umijeću življenja.

 

To me potaknulo da bolje naučim voditi jogu, te sam upisala Divya joga školu i završila osnovnih 200 sati obuke gdje sam stekla detaljnije znanje o asanama i kvalitetnom pristupu joga praksi. Paralelno sam učila i u Parku Božanske Energije gdje sam uz vodstvo Swamija Urgaye stekla sam dublja iskustva meditacije, doživjela pozitivne promjene koje donose tehnike disanja i kriye.

Nastavljam se educirati i razvijati kao voditeljica s ciljem da svima omogućim vježbanje joge kako bi realizirali svoje individualne ciljeve i doživjeli dobrobiti prakticiranja joge.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete