Naslovna / Loyalty Program / Prozor u TV

Prozor u TV

Prozor-u-TV

Produkcija audiovizualnih djela Organizacija castinga Organizacija kulturno umjetničkih događanja Izdavaštvo Odnosi s javnošću

Prozor u TV bavi se produkcijom audiovizualnih djela, nudi usluge organizacije castinga, organizacije kulturnih i umjetničkih događanja (filmski festivali, izložbe, promocije i sl.), izdavaštva i odnosa s javnošću.

„Prozor u TVˮ osnovala je Vanda Volić i to nakon dugogodišnjeg rada i niza uspješnih profesionalnih ostvarenja, potpisujući produkciju kako za najjače domaće i inozemne brendove tako i za poznata kulturna te umjetnička događanja.

Nakon završenog studija novinarstva Vanda se usavršavala na London Film Academy i na brojnim filmskim i kreativnim radionicama.

„Prozor u TVˮ  adresa je na koju se trebate obratiti ako tražite visoko profesionalnu uslugu u organizaciji nekog događanja ili kulturne manifestacije, organizaciji castinga i traženju „savršenog” glumca za reklame, serije ili filmove, u razvoju i promociji projekata iz kulture, brendiranju usluga ili proizvoda, profesionalnoj provedbi odnosa s javnošću ili audiovizualnoj produkciji kroz snimanje događanja, promotivnih spotova ili dugometražnog filma.

Ukratko, „Prozor u TVˮ pruža širok spektar usluga, a svojim referencama i izvrsnošću pridonijet će i uspješnosti vaših projekata.

 

Kontakt osoba: Vanda Volić

Mob: 091 592 7973

Mail:  vanda@prozorutv.hr

Web: https://prozorutv.hr

PONUDA

10% - 15%

Popusti se odnose na fizičke i pravne osobe.

dicount_icon-min
  • Pročitaj uvjete