Naslovna / Joga u doba korone

Joga u doba korone

Ovim putem javljamo vam kako privremeno prekidamo održavanje joge u svima našim centrima. Prvenstveno radi vašeg zdravlja i sigurnosti te radi prevencije širenja korona virusa (COVID-19), joge neće biti

sljedeća dva tjedna

Odnosno…ponovno krećemo sa vježbanjem kada nadležne institucije potvrde da je sigurno o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Računamo da ćemo krenuti u travnju!


INFORMACIJE ZA SVE TRENUTNO AKTIVNE ČLANOVE

Nemojte ništa brinuti. Kada situacija postane sigurnija, javiti ćemo vam se sa informacijama o nastavku vježbanja i kompenzaciji vaše pune članarine za ožujak. Sve će biti pošteno i vaš novac neće propasti.

Mjesto u vašoj grupi vas čeka do ponovnog prvog sata!

DODATAK:
Svim aktivnim članovima koji ne odustanu, šaljemo 2 sata joge tjedno u pisanom obliku kako bi mogli vježbati kod kuće da ne gubite benefite joge radi više sile.
Nemojte prestati vježbati 🙂

Još vas nešto molimo:
Ako se slažete sa ovim, molimo vas da nam ne šaljete mailove. Trenutno je 1.300+ aktivnih polaznika, a samo direktor radi. Nejavljanjem smatramo da ste pristali ostati u grupi i da čekate naše javljanje o početku vježbanja.

Naravno…ako želite povrat dijela uplate, javite nam se, pošaljite svoj IBAN i izvršiti ćemo ga u najkraćem mogućem roku.
Podsjećamo da tada gubite mjesto u svojoj grupi i kad želite ponovno nastaviti sa vježbanjem, slobodno nam se javite pa ćemo Vas upisati ovisno o slobodnim mjestima.

Prijateljski savjet:
Ostanite s nama. Što vas više odustane, grupe se prazne i morati ćemo ih gasiti kada ponovno krenemo, a u slučaju velikog odustajanja i neke centre. Sve što ugasimo sada, otvaramo ponovno tek od rujna 2020.

INFORMACIJE ZA TRENUTNO NEAKTIVNE ČLANOVE

Ako se želite upisati, slobodno možete to napraviti tako nam se javite ISKLJUČIVO mailom na:
info@myc.hr

Upisati ćemo Vas, zabilježiti vašu uplatu i vaše članstvo biti će aktivno od prvog dolaska o čemu ćemo vas obavijestiti čim postane sigurnije i nadležne institucije odobre vježbanje.


I ZA KRAJ PAR RIJEČI NAŠEG DIREKTORA…

Hvala svima na razumijevanju u ovom teškom razdoblju. Trudim se napraviti sve po pitanju financija i članstva što je više moguće fer te se nadam da sam u tome uspio.
Vjerujem da će se ova situacija riješiti što prije i da ćemo nastaviti sa jogom od travnja i tako se pripremamo. Ako ne, ponavljam…ne brinite. Jako dugo sam razmišljao i savjetovao se sa pametnijim ljudima od sebe kako bi sve ovo ispalo što lakše i poštenije prema svima.
Jer…iako u našim pravilima piše da nema povrata ako viša sila uvjetuje neodržavanje grupa, ja to ne mogu i ne želim provesti.

Hvala vam još jednom svima, čuvajte sebe i sve oko vas i vidimo se uskoro na prostirci!

Dario Mišković

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete