Naslovna / Ana Pavlaković

Ana Pavlaković

Ana PavlakovićAna Pavlaković (1981) međunarodni je učitelj yoge (ERYT-500), diplomirani fizioterapeut i Bobath-terapeut te predavač na Studiju fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu. Yogom se bavi od 2005. godine, a podučava ju od 2008. Na studiju fizioterapije stalno je zaposlena od 2004. godine, a od 2015. zaposlena je i u Medical yoga centru gdje vodi program Medical vinyasa yoge. Od 2014. godine članica je upravnog odbora Hrvatskog saveza za yogu.

2016. godine pokreće vlastiti program za obrazovanje učitelja yoge te u suradnji s Medical Yoga Centrom osniva Medical Yoga Akademiju.

Na Zdravstvenom veleučilištu predaje u sljedećim područjima: klinička kineziologija, terapijske vježbe, preventivna fizioterapija, neurološka fizioterapije, tehnike facilitacije pokreta te motorička kontrola i učenje. Ima iskustvo podučavanja yoge kod različite populacije (yoga centari, fitness centari, preventivni programi u zajednici, nastava fizioterapije, dječji festivali, trudnički satovi, terapijska yoga). Ima dugogodišnje iskustvo predavanja anatomije i fiziologije yoge u školama za obuku učitelja yoge. Drži seminare i radionice funkcionalne anatomije yoge, asistencija u yogi, vinyasa yoge i terapijske yoge.

 

 


Ana smatra da bi joga trebala zauzeti ključno mjesto u očuvanju i unapređenju zdravlja suvremenog čovjeka te prevenciji mnogobrojnih bolesti današnjice. Stoga u fizioterapiju nastoji integrirati jogu, a u jogu uključuje fizioterapiju sa svim njihovim dobrobitima za tijelo, um i duh.

 

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete