Naslovna / Voditelji / VALENTINA ČURILA

VALENTINA ČURILA

20190408_200140

VALENTINA ČURILA

Voditelj joge

Kineziološki fakultet - studentica
Kineziološki fakultet, Mecical Yoga Centar
godina
sati joge
sati edukacije

"U današnje vrijeme, kada zbog užurbanog tempa života često zapostavljamo važnost tjelesne aktivnosti i vlastitog zdravlja, ne stignemo se dovoljno posvetiti sebi i svome tijelu. Za mene, jedna od idealnih aktivnosti, koja istovremeno jača tijelo i duh je upravo joga. Kroz mnoge vježbe utječe na razvoj tjelesnih sposobnosti, a ujedno i opušta te motivira sve koje ju prakticiraju. To mišljenje pokušavam približiti svim polaznicima, kroz sate ugodnog vježbanja i opuštanja u vedroj atmosferi."

05 Probava

Ljubav prema sportu i tjelesnoj aktivnosti otkrila je već u ranom djetinjstvu te se okušala u nekoliko sportova poput tenisa i veslanja, no odlučila se za vodene sportove i provela 13 godina u plivanju. Upoznaje se sa važnosti mobilnosti i stabilnosti ljudskog tijela te se posvećuje istraživanju joge.

Upisuje stručni studij za izobrazbu trenera te osim poduka plivanja započinje s obukom u Medical yoga centru i počinje voditi satove.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete