Naslovna / Voditelji / MATEJA GADŽIĆ

MATEJA GADŽIĆ

IMG-20180105-WA0000-225x300

MATEJA GADŽIĆ

Operativna direktorica, voditelj joge

Studentica Kineziološkog fakluteta
Kineziološki fakultet, Medical Yoga Centar
godina
sati joge
sati edukacije

"Susret sa yogom upravo je ono što je predstavljalo ostvarenje mojih očekivanja u oblasti tjelovježbe i rekreacije. Moja osobna iskustva, te brojna znanstvena istraživanja samo učvršćuju moje opredjeljenje za jogu kao životni put."

05 Probava

Tjelesna aktivnost uvijek je bila njezina glavna preokupacija, još od osnovne škole i satova tjelesne i zdravstvene kulture. Kasnije se ta ljubav nastavila preko odbojke i atletike, pa do plivanja i rada s djecom na animaciji i sl. Sve je dalje „išlo svojim slijedom“, pa je tako na kraju upisan i Kineziološki fakultet u Zagrebu.
Sva životna saznanja nedvojbeno su joj ukazivala da je stupanj zdravlja ljudi, osim nasljednih faktora i utjecaja okoline, značajnim dijelom odraz različitih aspekata načina života povezanih s navikama i tradicijom, ali i sa stilom života koji donosi zdravlje, otpornost prema stresu, smirenje i opći osjećaj sreće. Te su spoznaje odredile njezinu trajnu orijentaciju prema vježbanju i zdravom životu.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete