Naslovna / Voditelji / Ivona Nikolić Kovačić

Ivona Nikolić Kovačić

dgdfhg

Ivona Nikolić Kovačić

Voditelj joge

mag.cin
Kineziološki fakultet, Medical Yoga Centar
godina
sati joge
sati edukacije

"„Fizičko zdravlje je jedna od najbitnijih sastavnica u životu, a ljudi koji su zdravi tu činjenicu često zaborave. Bitno je osvijestiti ljude o potrebi zdravih navika, jer živimo u svijetu ubrzanog tempa, ali uz puno „sjedilačkog“ načina života. Osim fizičkog zdravlja vrlo je bitno postići unutrašnji mir, biti zadovoljan sobom, svojim tijelom, zavoljeti sebe i prirodu. Sve je povezano jedno sa drugim, nagradi svoje tijelo nekom aktivnošću u prirodi i kvalitetnom prehranom jer život je lijep ako se živjeti zna. A joga u tome može mnogo pomoći.“"

05 Probava

Dinamična i svestrana osoba, bavila se osam godina plesom (Jazz dance) i baletom, sudjelovala na raznim plesnim nastupima, natjecanjima, plesnim festivalima i seminarima, a sport i rekreacija oduvijek su također bili njezina preokupacija, pa je i studij na Kineziološkom fakultetu sasvim logičan odabir.

Na Fakultetu je kao usmjerenje odabrala fitnes, jer se, kako sama kaže, “vidi u radu sa svim dobnim skupinama”. Vodi i aerobik u SC-u, a na Kineziološkom fakultetu je prošla i naučila brojne sportske aktivnosti te razne grupne aktivnosti u radu s rekreativcima. U slobodno vrijeme već godinama izučava jogu i redovito meditira, otvorena je za učenje novih znanja i vježtina, a posebno je oduvijek zanima joga sa svojim brojnim korisnim vježbama, ali i vrlo zanimljivom duhovnom komponentom.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete