Naslovna / Voditelji / GORDANA PIKUTIĆ

GORDANA PIKUTIĆ

e7a9075b-7ffd-4da3-bcb0-92c3ee2574b3

GORDANA PIKUTIĆ

Voditelj joge

mag.cin
Kineziološki fakultet, Medical Yoga Centar
godina
sati joge
sati edukacije

"Način na koji mi je yoga pomogla u životu, nagnao me da ponovno preispitam svoje poimanje mogućeg i nemogućeg. Počela sam se interesirati za razne "alternativne" metode postizanja i održavanja ljudskog zdravlja. Stvari koje su mi se u životu počele otkrivati, duboko su me promijenile. Upravo ta fasciniranost raznim tehnikama, njihov utjecaj na zdravlje i blagostanje te želja da to podijelim sa svima koje to zanima, me nagnala da postanem učiteljica yoge. Iz istih razloga, sa zadovoljstvom pohađam obuhvatan tečaj masaže na jednom učilištu terapijskih vještina. Također se, iz istih razloga, već petu godinu profesionalno bavim pčelarstvom."

05 Probava

Nakon završene opće gimnazije u Trogiru, napuštam svoja rodna Kaštela i selim se u Zagreb, željna znanja.
Upisujem Kineziološki fakultet kao jedini koji dolazi u obzir budući da od malih nogu obožavam sport u svim njegovim oblicima.
Kroz život sam se bavila raznim sportovima, od gimnastike, odbojke i kick-boksinga pa sve do slobodnog penjanja, snowboardinga, brdskog biciklizma i planinarenja..

S yogom sam se susrela u jednom izazovnom periodu svog života.
Nisam od nje ništa specijalno očekivala jer sam ionako isprobala svakakve sportove pa što mi spektakularno yoga uopće može donijeti..
Vrlo brzo sam shvatila da yoga uopće nije sport. Yoga je filozofija življenja i shvaćanja svijeta oko sebe. Jako opširan i sveobuhvatan alat za postizanje zdravlja na svim razinama postojanja ljudskog bića.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete